Urban sofa


Hieronder kunt u een keuze maken voor een productsoort van Urban Sofa, deze leverancier levert zowel eetkamerstoelen fauteuils als banken. Klik op de afbeeldingen om verder te kijken.


Urban sofa


Urban Sofa wordt gekenmerkt door zijn uitstekende prijs kwaliteit verhouding, alle producten van urban sofa zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en uiteindelijk met de hand afgewerkt. Door deze ambachtelijke vervaardigingswijze, is de kwaliteit van de geleverde producten keer op keer zeer hoog, dit geldt voor de fauteuils eetkamerstoelen en de banken van deze leverancier. 

 

Alle meubels van Urban Sofa zijn bij Inhuis verkrijgbaar!


Inhuis Hengelo heeft het assortiment van urban sofa al geruime tijd in de showroom staan. Het assortiment dat geleverd kan worden, wordt ieder jaar uitgebereid om u als consument een ruimere keuze te geven in de verschillende producten. 


Urban sofa is Nederlandse ambacht!


Alle producten die verkrijgbaar zijn onder de naam Urban Sofa, zijn ontworpen door Nederlandse stylsiten. U koopt, wanneer u kiest voor Urbansofa, dus een product dat zijn origine vindt op Nederlandse bodem. Urban sofa en Inhuis Hengelo vinden de kwaliteit van de geleverde product van doorslaggevend belang, dit zorgt er dus ook voor dat zowel de fabrikant als Inhuis, grote waarde hecht aan de integriteit van het productieproces. Door een continue controle op de kwaliteit van de gefrabiceerde producten zijn deze hoge kwaliteitsnormen ook gewaarborgd voor in de toekomst. 

Ga verder naar -->

banken urban sofa
stoelen urban sofa
fauteuils urban sofa

Heeft u vragen of opmerking? Bel 074 250 33 74 of mail naar info@inhuis.nl

 


Op deze website gebruikt Inhuis.nl cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Als u op de knop Accepteren klikt, worden er daarnaast cookies gebruikt voor advertentiedoeleinden. Dit maakt het mogelijk om van ons afkomstige advertenties buiten deze website relevanter voor u maken. Wilt u dit liever niet, dan kunt u hiernaast uw instellingen wijzigen.