Heb je
een vraag?
Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door

Ben jij toe aan een nieuw interieur, maar weet je niet waar je moet beginnen? Schakel dan nu één van onze stylistes in. Jarenlang ervaring en vernieuwende ideëen. Wij maken elk interieur uniek.

Laat je eens inspireren door deze pagina. Bekijk onderstaande diashow en lees meer over onze stylistes en hun stappenplan. 

Gelijk een afspraak maken? Mail dan naar styling@inhuis.nl

ONZE STYLISTE PAQUITA]

Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Paquita Denninken  werk als styliste en eerste verkoopster bij Inhuis.

De passie voor interieur en styling zit in mijn bloed. Mijn opa had zijn eigen bouwbedrijf en blonk uit met het ontwerpen van huizen en plafonds en ook mijn moeder is dagelijks bezig met alles omtrent interieur.

Al op vroege leeftijd begon ik mijn passie voor styling ontwikkelen. Daar hadden we thuis ook alle ruimte voor. Of het nou ging om het maken van bloemstukken uit eigen tuin, het knutselen met natuur; ik was altijd bezig mijn creativiteit te uiten.

Naarmate ik ouder werd kreeg ik steeds meer feeling en ontwikkelde ik mijn passie verder voor interieur styling en ontwerp. Mijn opa, wie mijn held was, zei me altijd iets te doen waar je gelukkig van word en waar je passie ligt. Daar heeft hij gelijk in gehad.

Ik ben de opleiding Design & styling gaan doen en excellent geslaagd. Daarna gelijk aan de slag gegaan bij Inhuis. Hier kan ik mijn passie helemaal uiten. Van het adviseren op maat tot originele decoraties verzorgen en stagiaires begeleiden.Elk week <br />nieuwe acties Elk week
nieuwe acties
Snel<br /> bij jou Inhuis Snel
bij jou Inhuis
Gratis  <br /> verzenden Gratis
verzenden
Gratis <br />  retourneren Gratis
retourneren

wij hebben alle
kennis
vraag gerust!

Chat met Femke
Marieke Marieke Hey, ik ben
online!
Menu