Op zoek naar interieuradvies? Inhuis Hengelo helpt u verder, door u tijdelijk te voorzien van gratis professioneel interieuradvies bij afname van 1 of meer producten! 
 

Als u toe bent aan een nieuw interieur of een frisse wind door het huis, is er vaak al een idee of gevoel van wat er gecreëerd moet worden binnen de woonruimte. Het is vaak lastig om daarin de juiste keuzes te maken met meubels, accessoires en kleur.
 

Ook alleen al een nieuwe indeling en nieuwe accessoires kunnen heel verfrissend zijn.
 

Bij INHUIS draait het er om dat de woonwensen qua sfeer, stijl en gevoel van de klant goed vertaald worden naar het interieur. Want wonen moet eigen en persoonlijk zijn.

Daarom kan onze styliste je Inspireren en zoeken naar een passende inrichting door te spelen met indeling van meubels, accessoires, en kleur gebruik. Zo kun je al heel snel de juiste sfeer creëren. Onze styliste Paquita is gediplomeerd interieur styliste en heeft meerdere jaren ervaring in dit vak! 

Voel jij jou helemaal aangesproken? En komt het advies als geroepen? Neem dan contact op met Inhuis Hengelo Tel.: 074 - 250 33 74, om een afspraak in te plannen voor dit interieuradvies. U zult dan bij ons in de zaak voorzien worden van vakkundig advies onder het genot van een kop koffie of thee.

Wanneer u onze woonwinkel bezoekt aan de Wegtersweg 14-6 in Hengelo is het van belang dat u onze styliste voorziet van de volgende benodigdheden;

  • Duidelijke foto's waarop goed te zien is, hoe uw woonkamer er op dit moment uit ziet (dit mag gerust op uw telefoon).
  • Om het interieuradvies op maat te laten zijn, is het van belang dat u kennis heeft van de afmetingen van uw woonkamer.


* Indien u gebruik wilt maken van ons interieuradvies en vervolgens ervoor kiest om het hierbij te laten, zullen wij €50 in rekening brengen voor de gemaakte onkosten.

 
Op deze website gebruikt Inhuis.nl cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Als u op de knop Accepteren klikt, worden er daarnaast cookies gebruikt voor advertentiedoeleinden. Dit maakt het mogelijk om van ons afkomstige advertenties buiten deze website relevanter voor u maken. Wilt u dit liever niet, dan kunt u hiernaast uw instellingen wijzigen.