Sevn


Sevn is een meubelmerk dat, in korte tijd een enorme toename heeft gekend in populariteit, dit nieuwe merk staat garant voor hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs, deze unieke combinatie heeft ervoor gezorgd dat wij van Inhuis hebben besloten om ook dit merk aan onze collectie toe te voegen. 

Sevn is een merk, waarbij comfortabel zitten het sleutelwoord is. 


 


Sevn


De collectie van Sevn bestaat uit verschillende modellen banken en fauteuils, de prachtige items in deze collectie, zijn ontworpen in Nederland en worden geproduceerd in Europa. 

Alle banken en fauteuils van Sevn zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren stof en verschillende kleuren leder. Op deze manier is er altijd een stofsoort en kleur die voldoet aan uw wensen.

De banken en fauteuils van Sevn zijn allen opgebouwd met een beukenhouten regelwerk. Dit houdt in dat het frame van de meubelen jarenlang mee gaat, door de HR38 vulling van de zitkussens en rugkussens gaan ook deze jaren mee. Door de combinatie van het ijzersterke frame en de geweldige vulling van de kussens, heeft u met de banken en fauteuils van Sevn een geweldig product voor een geweldige prijs!


Op deze website gebruikt Inhuis.nl cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Als u op de knop Accepteren klikt, worden er daarnaast cookies gebruikt voor advertentiedoeleinden. Dit maakt het mogelijk om van ons afkomstige advertenties buiten deze website relevanter voor u maken. Wilt u dit liever niet, dan kunt u hiernaast uw instellingen wijzigen.