buffetkast jasmijn
Buffetkast Jasmijn 4 deuren 12 lades (165 x 40/50 x 220 cm)
0 Reviews | Review toevoegen

b165 x d40/50 x h220 cm

Artikelnummer

JF0114 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Tussen 1 en 30 werkdagen

€ 1.299,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Buffetkast Jasmijn van jouwmeubel 


Dit meubelstuk wordt door inhuis Hengelo aangeboden met een gegarandeerde laagste prijs. Buffetkast Jasmijn is gemaakt van hoogwaardige materialen die vakkundig samengesteld zijn door de echte Nederlandse ontwerpers van jouw meubel. De gehele collectie jasmijn is vervaardigd van dezelfde materialen, hierdoor vindt u bij ieder meubelstuk uit deze serie dezelfde uistraling terug.
 

Voor een volledig overzicht van de meubels van Jasmijn klikt u hier!

 

De collectie Jasmijn heeft 2 prachtige grote buffetkasten!


De buffetkast waar u nu naar kijkt heeft 4 deuren en 12 lades, wanneer u liever een kast heeft die iets kleiner uitvalt kunt u ervoor kiezen om de Jasmijn met 4 deuren en 2 lades aan te schaffen.
 

Dit meubel uit de collectie Jasmijn heeft een landelijke romantische uitstraling. Het frame van de buffetkast is wit geschilderd en het teakhouten top is afgewerkt met een licht grijze kleur. Het schilderen van buffetkast Jasmijn is volledig met de hand gebeurd. Op deze manier kunnen zowel jouwmeubel als inhuis de kwaliteit en de authenticiteit van Jasmijn garanderen.

Hier vindt u meer meubelen Jasmijn.

 

Buffetkast jasmijn wordt gratis bij u thuisbezorgd en heeft de volgende afmetingen b165 x d40/50 x h220 cm. 


Voor een overzicht van de andere jouwmeubel series klikt u hier!

 


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.