buffetkast amanda
Buffetkast Amanda groot (200 x 40/50 x 220 cm)
0 Reviews | Review toevoegen

b200 x d40/50 x h220 cm

Artikelnummer

TD 0021 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Tussen 1 en 30 werkdagen

€ 1.969,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Imposante grote Buffetkast Amanda van jouw meubel!


Deze prachtige buffetkast uit de gelijknamige serie Amanda, is het grootste meubelstuk uit deze collectie. Met zijn 2 meter breedte en 220cm hoogte, zal deze kast de blikvanger binnen uw interieur worden. Wanneer u liever een kleinere buffetkast Amanda heeft die vervaardigd is in dezelfde stijl is de kleinere uitvoering wellicht iets voor u!

Deze kast is net als de overige meubelstukken uit deze serie vervaardigd uit hergebruikt grenenhout dat is afgewerkt met schaduw patina, deze combinatie van materialen en afwerking zorgt ervoor dat de buffetkast Amanda een typisch landelijke en romantische uitstraling heeft. Deze zelfde stijl is terug te vinden binnen de gehele collectie Amanda die u terug vindt via onderstaande link!

Meubels Amanda

Jouw meubel heeft ervoor gekozen om zijn meubels in verschillende collecties uit te brengen, dit is gedaan om mensen de mogelijkheid te bieden om een geheel interieur in 1 en dezelfde stijl te kopen. Hierdoor hoeft u niet meer te twijfelen of de verschillende meubelstukken qua uitstraling goed bij elkaar aansluiten.

Hier vindt u een overzicht van de andere jouw meubel collecties. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.