Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende collecties van Towerliving. Klik op 1 van de afbeeldingen om een overzicht van de desbetreffende tower living serie te openen.


 Towerliving bij Inhuis Hengelo

 

Bij Inhuis wonen Hengelo, kunt u de gehele collectie van Towerliving bestellen, de meubels van Towerliving zijn in Nederland gemaakt en door Nederlandse designers ontworpen, de meubels uit de verschillende collecties worden allemaal met de hand afgewerkt, op deze manier stralen de Towerliving meubels één en al ambachtelijkheid uit. 

Inhuis Hengelo biedt op de gehele Towerliving serie een gegarandeerde laagste prijs, hier blijft het alleen niet bij, naast het gratis bezorgen van de meubels, ontvangt u bij aankoop van 400euro of meer, een dienblad terwaarde van 48 euro helemaal gratis. Deze accessoire-set is vakkundig samengesteld door onze eigen huisstyliste en sluit perfect aan bij de landelijke uistraling van de Towerliving collectie.

Towerliving heeft er voor gekozen om in de verschillende collecties een met name landelijke en romantische sfeer uit te stralen, wanneer u de foto's bekijkt ziet u deze landelijke en romantische sfeer heel mooi naar voren komen. 

Collecties Tower living

 

In totaal bieden Towerliving en Inhuis u de keuze uit 10 verschillende meubelseries, die u hieronder opgesomd terugvindt:

meubels Amanda
meubels Bas
meubels Daan
meubels Fleur
meubels Jasmijn
meubels Lisa
meubels Luuk
meubels Roy
meubels Ruben
meubels Stijn
meubels Wouter 


Al deze meubelcollecties zijn opgebouwd uit 10 tot 18 verschillende meubels, met uizondering van de collectie Bas en Stijn, waabij je de keuze hebt uit ca. 5 verschillende meubels van Towerliving.
 

Kenmerken Towerliving meubelseries:

 

Towerliving-Amanda: Vergrijsd grenenhout afgewerkt met schaduw patina, landelijke en romantische sfeer
Towerliving-Bas: Eikenhouten onderstel met betonnenblad, robuuste stoere uitstraling
Towerliving-Daan: Industriele landelijke sfeer gemaakt van grenenhout +koboo manden
Towerliving-Fleur: Landelijke sfeer, licht vergrijsde bladen met wit pinewood frame, komgrepen op de bladen.
Towerliving-Jasmijn: Romantische uitstraling, witgeschilderde onderstellen en licht vergrijsde teakhouten toppen.
Towerliving-Lisa: Rustieke en strakke uistraling, witgeschildere onderstellen met grenenhouten toppen die licht vergrijsd zijn.
Towerliving-Luuk: Landelijke robuuste sfeer, eikenhouten onderstellen en bladen, waarbij de bladen licht vergrijsd zijn met white whash olie.
Towerliving-Roy: Typische rustieke uistraling, met eikenhouten elementen die licht vergrijsd zijn.
Towerliving-Ruben: Landelijke uistraling, meubels gemaakt van massief teakhout.
Towerliving-Stijn:Robuuste Landelijke uitstraling, eikenhouten geborstelde onderstellen afgewerkt met natuurlijke olie.
Towerliving-Wouter: Industriele vintage look, hergebruikt grenen met grijstinten bewerkt met metalen details.

 

Inhuis Hengelo, bezorgd alle meubels uit alle verschillende collecties gratis bij u thuis, wij streven ernaar om naast kwalitatief hoogstaande meubelen voor een betaalbare prijs, ook een uistekende service te leveren aan onze klanten, hierdoor vindt u bij ieder product van de Tower living collectie extra toelichting en informatie over alle producten. Mocht het zo zijn dat deze informatie niet het antwoord op uw vragen geeft, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact op met
Inhuis Hengelo Tel.: 074 - 250 33 74, wanneer u dit makkelijker vindt kunt u er ook voor kiezen om een e-mail te sturen naar info@inhuis.nl, op deze manier kunnen wij uw tevredenheid garanderen over alle meubels van alle collecties van de meubels van Towerliving. 


Op deze website gebruikt Inhuis.nl cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Als u op de knop Accepteren klikt, worden er daarnaast cookies gebruikt voor advertentiedoeleinden. Dit maakt het mogelijk om van ons afkomstige advertenties buiten deze website relevanter voor u maken. Wilt u dit liever niet, dan kunt u hiernaast uw instellingen wijzigen.