Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Paquita Dennink 
en werk als styliste en eerste verkoopster bij Inhuis.

De passie voor interieur en styling zit in mijn bloed. Mijn opa had zijn eigen bouwbedrijf en blonk uit met het ontwerpen van huizen en plafonds en ook mijn moeder is dagelijks bezig met alles omtrent interieur.

Al op vroege leeftijd begon ik mijn passie voor styling ontwikkelen. Daar hadden we thuis ook alle ruimte voor. Of het nou ging om het maken van bloemstukken uit eigen tuin, het knutselen met natuur; ik was altijd bezig mijn creativiteit te uiten. 

Naarmate ik ouder werd kreeg ik steeds meer feeling en ontwikkelde ik mijn passie verder voor interieur styling en ontwerp. Mijn opa, wie mijn held was, zei me altijd iets te doen waar je gelukkig van word en waar je passie ligt. Daar heeft hij gelijk in gehad. 

Ik ben de opleiding Design & styling gaan doen en excellent geslaagd. Daarna gelijk aan de slag gegaan bij Inhuis. Hier kan ik mijn passie helemaal uiten. Van het adviseren op maat tot originele decoraties verzorgen en stagiaires begeleiden. Omdat ik mijn ideeën over interieur styling en decoratie graag met jullie wil delen, ben ik begonnen met een blog. Ik laat mij inspireren door mijn omgeving en vertaal dat naar mijn eigen hand. Laat je verrassen en inspireren door mijn blog!

Dus ook voor online interieuradvies en -inspiratie zijn jullie aan het goede adres. Hou daarom de Facebookpagina en de website goed in de gaten.

Lees snel verder:, "3 tips basis styling"
Lees snel verder:  "najaars en voorjaars trend"

 


Najaars en voorjaars trends

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Op deze website gebruikt Inhuis.nl cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Als u op de knop Accepteren klikt, worden er daarnaast cookies gebruikt voor advertentiedoeleinden. Dit maakt het mogelijk om van ons afkomstige advertenties buiten deze website relevanter voor u maken. Wilt u dit liever niet, dan kunt u hiernaast uw instellingen wijzigen.