buffetkast jasmijn
Buffetkast Jasmijn 4 deuren 2 lades (125 x 40/50 x 200 cm)
0 Reviews | Review toevoegen

b125 x d40/50 x h200 cm

Artikelnummer

JF0112 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Tussen 1 en 30 werkdagen

€ 999,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Buffetkast Jasmijn jouwmeubel 

 

Dit meubelstuk van jouw meubel is een kast die gekenmerkt wordt door zijn kwalitatief sterke materialen en zijn mooie afwerking. Het unieke aan de collectie van jouwmeubel is dat de meubels 1 voor 1 met de hand afgewerkt zijn, op deze manier kun je spreken van een echt ambachtelijk meubelstuk met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. In de gehele serie Jasmijn vindt u dezelfde landelijke romantische sfeer terug!

Klik hier voor een overzicht van de meubels jasmijn
 

Buffetkast Jasmijn kent 2 uitvoeringen!


Binnen de serie Jasmijn zijn 2 verschilldende buffetkasten terug te vinden, op deze manier hopen wij dat u een kast vindt die niet alleen qua kwaliteit en styling perfect aansluit bij uw wensen, maar dat u ook meubelstuk vindt dat qua formaat past binnen uw woonkamer, beide uitvoeringen zijn echte "eye-catchers". De andere buffetkast Jasmijn binnen deze serie valt nog groter uit dan de kast die u hier ziet staan, deze is dan ook terug te vinden op een aparte pagina.
 

Het houten frame van deze buffetkast is wit geschilderd en de bladen op de buffetkast Jasmijn zijn afgewerkt met een licht grijze tint, omdat al deze producten met de hand afgewerkt zijn, kunnen jouw meubel en inhuis Hengelo u de kwaliteit garanderen die zowel de fabrikant als de verkoper voor ogen heeft. Ook is ieder meubelstuk uniek, omdat de afwerking telkens net iets anders is. 

Bent u opzoek naar een meubelserie in een andere stijl? Hier vindt u een overzicht van alle collecties van jouw meubel

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.